Team Junioren CSIOJ Compiègne


29/04/2024

CSIOJ Compiègne, prachtige accommodatie en jeugdwedstrijd gelegen tussen de koersbaan en de prachtige bossen. Organisatie op "zen Frans" en best jouw dikke winterjas samen met een regenjas  meenemen en natuurlijk  het belangrijkste, de goede teamspirit! Jef en Olina zijn door de nieuwe chef d'équipe, Filip Lacus, geselecteerd voor het team dus een extra uitdaging voor hen in de landenwedstrjd junioren! 
Met een foutloze ronde tijdens de eerste manche konden ze zich geen betere start dromen. Ronde 2, 4 strafpunten maar een podiumplaats voor ons belgisch team zat er helaas niet meer in. België eindigt op een mooie 6de plaats van de 12 startende landen.
En dan die Grote Prijs, meer dan 80 junioren die dingen naar de winst. Jef met een knappe ronde als eerste foutloos van de Belgen. Alles op alles zet hij voor die overwinning maar dat kan enkel met de nodige risico's.... één bochtje te kort gedraaid en helaas, dat kon Olina niet afwerken. Toch nog binnen de toegestane tijd en een mooie 7de plaats. Proficiat aan Ines met haar 4de plaats!

Thank you @kingsland
Thank you KBRSF

Bekijk hier ronde 1 van de Nations Cup 

Bekijk hier De GP
Gekoppelde paarden

Harlekin« ga terug

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten