Anna & Balotelli behalen opnieuw brons op het prachtig geörganiseerde BK dressuur te Lier! Harlekin op koers bij de junioren.


14/05/2022

 Goed weer, goed getraind en goede vibes te Lier, laat het BK maar komen! Het beste scenario zou zijn om opnieuw een podium te behalen met Balli bij de pony's en top 5 met Harlekin bij de junioren. Maar een kampioenschap moet steeds gereden worden en  kan spannend blijven tot op het allerlaatste moment.

Let's go for it!

BK met Balotelli:
Dag 1 Team Test 70,314% en een 3de plaats
dag 2 Individual Test 71,216% 5de plaats
dag 3 Freestyle 76,485% 2de plaats
en eindigend met de verhoopte bronzen medaille! 

 
En dan met Harlekin:
dag 1 Team Test 69,454% en een 2de plaats
dag 2 Individual Test 66,412% 
op dag 3 mochten Anna en Harlekin voor de eerste maal hun kür op muziek rijden met een leuk percentage van 71,665% en een knappe 2de plaats  . Je kon wel zeggen dat het nog hééél spannend werd met een nipte vierde plaats voor het kampioenschap maar dus helaas net geen medaille met een verschil van een tiende van een punt. Maar wat blij met deze prestatie van Anna en Harlekin die nog maar goed 4 maanden samen aan het trainen zijn.

Dankjewel aan Wim Verwimp voor de steeds motiverende trainingen, Olga voor de mental coaching  en Jorinde voor de afwerking van de Küren! « ga terug

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten