No farewell kiss, knapperd Balotelli verhuist naar .... een dorpje verder!


17/01/2024

 Nooit kunnen hopen dat Balotelli ons zoveel plezier, vriendschap, levenswijsheid en liefde zou brengen. Je koopt een pony en je hoopt op een match. En die match was er met Anna. Balotelli weliswaar een hengst, dus supergevoellig, deed alles voor haar. En daarbovenop is hij steeds fotogeniek, een echte dief, zoals ze wel eens zeggen. Zooo veeel mooie foto's met hem! 
En niet alleen foto's maar ook prijzen. 3 maal brons en 1x zilver op het BK, 2 selecties voor het EK waarbij een finaleplaats in Le Mans 2023 heel dichtbij lag. En zoveel meer prijzen ... .Dank ook aan Wim Verwimp en team die het duo jaren heeft begeleid en op de voet gevolgd! Dank aan Bo van Nimwegen om hem zo goed en lief op te leiden.
De Kür van Anna en Balotelli was hen op het lijf geschreven. Muziek van de film "ZORRO", zwarte hengst, mooie nek, ... . Bovendien ook de openingsdans van het  huwelijk van mama en papa, een kippenvelmoment, ook voor de jury blijkbaar, hun hoogste score hierin werd  maar liefst 76,233%.
Balotelli werd dus een gezinslid, en nu op zoek naar een waardig nieuw ruitertje. En die vonden we nog geen 15 minuutjes van onze deur! Margaux Nelis wordt zijn nieuwe vriendinnetje, ze worden vast en zeker een top-duo! 

Succes Margaux!
We zien je snel Balotelli,  you!
Carol, James, Anna en Jef 

Bekijk hier het mooie artikel en research van Astrid Appels op Eurodressage.

« return

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more