Europese kampioenschappen Strzegom, wat een belevenis!


10/08/2022

 Eentje om nooit te vergeten het EK Strzegom pony's 2022! We hadden een ongelooflijk leuke sfeer binnen het dressuurkamp en het eventing en jumping kamp mochten ook niet mankeren. Gezellgheid en sport ten top. 

Anna moest als eerste aantreden en behaalde  in de Team Test een score van 70,667%. De spits is er af! Alain Rauw, de team-coach is zeer tevreden en hoopt in dezelfde lijn te blijven scoren. De concurrentie is groot ... .Uiteindelijk behaalde team Belgium een mooie vijfde plaats van de 12 deelnemende landen. Liezel, Elisabeth, Emilie en Anna hadden alles gegeven.

Dag 2, Individual Test, 34°c, dat is puffen. Maar alles en iedereen is voorbereid. Anna en Balotelli starten de proef zeer sterk maar een schaduw wordt spelbreker in het EK-verhaal. Balotelli schrikt op van zichzelf en gaat volledig de mist in in het appuyeren, een oefening die telt voor dubbele punten. Bye bye finale.

Alle emoties  hebben we mogen beleven en dikke proficat aan Liezel Everaers met een knappe individuele 7de plaats in de finales.

"Leukste evenement ooit!" dixit Jef. 



Videos

FEI kortfilm 2
FEI kortfilm 1


« return

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more